KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Oferta dodatkowa

Plan zajęć dodatkowych w roku szkolnym 2019/20

  • język angielski - 2 razy w tygodniu -  Jowita Jakubowska - nauczyciel stażysta, licencjat w zakresie filologii, specjalność – filologia angielska specjalizacja nauczycielska
  • gimnastyka ogólnorozwojowa - 1 raz w tygodniu - Łukasz Stolarski-  magister pedagogiki wieku dziecięcego, nauczyciel mianowany, posiada kwalifikacje w zakresie terapii pedagogicznej oraz wychowania fizycznego z gimnastyką korekcyjną.
  • terapia logopedyczna - 1 raz w tygodniu dla dzieci wskazanych do terapii - Anna Prokop - mgr filologii polskiej, absolwentka studiów podyplomowych w zakresie Logopedii z emisją głosu.
  • rytmika - 1 raz w tygodniu - Anna Pasieka - mgr sztuki w zakresie wychowania muzycznego, nauczyciel dyplomowany
  • koncerty Łódzkiego Towarzystwa Muzycznego – 1 raz w miesiącu
  • Ponadto proponujemy:
    • udział w akcjach, programach i konkursach profilaktycznych, prozdrowotnych, proekologicznych;
    • współpracę z instytucjami i przedstawicielami środowiska lokalnego;
    • udział w akcjach charytatywnych
    • wizyty w teatrze, muzeum, itp.;
    • wycieczki krajoznawcze;
    • zajęcia otwarte;
    • warsztaty edukacyjne dla dzieci i rodziców;
    • zajęcia komputerowe dla dzieci 6 letnich;
    • udział wszystkich dzieci w akcjach i działaniach w ramach Klubu Naszej Ziemi i Ligii Ochrony Przyrody;
    • uroczystości przedszkolne (Ślubowanie Starszaków, Choinka, Dzień Babci, Dzień Matki)
    • konkursy dla dzieci i rodziców;
    • spotkania okolicznościowe  (Andrzejki, Mikołajki, Wigilia Przedszkolna, Powitanie Wiosny)
    • pikniki w ogródku przedszkolnym;