KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ogłoszenia i informacje


5 lutego (wtorek) BAL KARNAWAŁOWY. 6 lutego (środa) dzieci z grup I, II i V jadą do Baśniowej Kawiarenki w Łodzi na przedstawienie pt: "Brzydkie kaczątko". 7 lutego (czartek) koncert muzyczny pt: "Spróbuj zagrać z nami". 8 lutego (piątek) teatrzyk pt: "Przygody Smoka Obiboka"....

28 stycznia (poniedziałek) dzieci z grup III i IV wezmą udział w warsztatach"Niezła sztuka" w CKD. 30 stycznia (środa) uroczystość z okazji Dnia Babci i Dziadka - w grupie II, o godz. 10.00, - w grupie III, o godz. 9.40.  31 stycznia (czwartek) odbędzie się spotkanie edukacyjne dla dzieci z  ud...

We wtorek 22 stycznia, o godz. 10.00 odbędzie się uroczystość z okazji Dnia Babci i Dziadka w grupach I i V. W środę 23 stycznia, o godz. 10.00 odbędzie się uroczystość z okazji Dnia Babci i Dziadka w grupach II i III. W czwartek 24 stycznia, o godz. 10.00 odbędzie się uroczystość z okazji Dnia Babci i Dziadka w ...

W poniedziałek - 19 listopada, o godz. 9.15 odbędą się w grupie IV warsztaty edukacyjno -profilaktyczne "Emocje, przemoc, agresja - jak sobie radzić?" przeprowadzone przez pracownika policji. We wtorek - 20 listopada , dzieci z grup III i IV jadą do Teatru Muzycznego na przedstawienie pt: "Złota rybka". 20 listop...

We wtorek - 6 listopada, o godz. 9.00 odbędzie się koncert kapeli góralskiej HORA dla wszystkich dzieci zatytułowany "Polska w folklorze i piosence". 9 listopada (piątek) w grupie IV odbędzie się spotkanie z podopiecznymi Dziennego Domu Opieki Senior Wigor oraz z udziałem zaproszonych gości z okazji 100 -...

21 września (piątek) odbędzie się 25 jubileuszowa akcja proekologiczna Sprzątanie Świata (zajęcia edukacyjne w przedszkolu i w plenerze). Tradycyjnie zapraszamy chętnych rodziców do przygotowania z dziećmi emblematów lub transparentów o treści związanej z tegorocznym hasłem akcji: "Akcja segrega...